forrige uke

I dag er det mandag som betyr ny uke og nye muligheter 

Føler at jeg har blitt "smittet" av Fotballfrue siden hun er så glad i mandager.. Det er jo egentlig mye bedre enn å grue seg. Selvfølgelig er jeg glad i helga, skolefri og mulighet for å sove lenge, men det er også deilig å ha muligheten for å sette seg nye mål for hver uke :-) 

Uansett, forrige uke gikk så fort! Jeg var opptatt med noe hver dag, trening, jobb, skole, og på tirsdagskvelden var vi en tur til Oslo med noen fra trinnet, og det var så koselig! Vi spiste på Fridays og så på teater senere :) Jeg må også skryte litt, for hver dag i hele forrige uke så trente jeg før skolen startet, og to av dagene var jeg på spinning!! Er litt stolt over at jeg klarte det! I tillegg var det også veldig deilig! Var på spinning i dag også kl 06.30, så deilig å være ferdig med det, selvom jeg skal på håndballtrening senere i dag da.. :) så, 2013 = et sunt og bedre liv!

Ha en fin kveld videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Rebecca, 18 år, Sande i Vestfold
Blogger om trening og kosthold for å motivere meg selv til å spise sunt, men normalt. Håper dere også blir inspirert! Legg gjerne igjen en kommentar :)

bloglovin

Kontakt


r-ebecca@hotmail.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits