16072013

Dro på trening litt sent i dag, og siden resten av svenskegodteri ble lunsj, så måtte jeg ha litt annen mat i magen før trening, så da ble det litt bær, youhurt og en halv bar, smakte veldig godt :)

I dag trente jeg kardio i 50 minutter og styrke i 20, en veldig bra økt, så håper at mesteparten av godteriet forsvant ut av kroppen, haha! Veldig fornøyd etter dagens treningsøkt, og veldig sliten..

Når jeg kom hjem så lagde jeg meg wok til middag, det smakte himmelsk! Litt flaut å si, men det var første gang jeg lagde det, haha. Det var jo så enkelt! Delte opp gulerot, blomkål og mini-mais, surret det i panna med stekt kylling og lagde nudler ved siden av som jeg blandet med etterpå. NAM, dette skal jeg garantert lage flere ganger! I morgen skal jeg jobbe, trene og dra en tur ned på campingen siden jeg har fri frem til fredag :-) Satser på fint vær!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Rebecca, 18 år, Sande i Vestfold
Blogger om trening og kosthold for å motivere meg selv til å spise sunt, men normalt. Håper dere også blir inspirert! Legg gjerne igjen en kommentar :)

bloglovin

Kontakt


r-ebecca@hotmail.no


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits