krølltang

For en stund siden (før jul) så kjøpte jeg meg en krølltang som jeg sa at jeg skulle vise dere, men det har jeg helt glemt.. Så siden det ikke skjer noe i spennende i livet mitt, så kan jeg vise den nå :-) hehe, sånn er den da:fra første gangen jeg prøvde den, to forskjellige krøller på hver sin side (flott bilde)Dette er fra julaften. Her lagde jeg ikke så tydelige krøller, men mer bølger i håret. Synes det ble veldig fint :)

Jeg pleier aldri å krølle håret siden jeg har så tykt hår, er mer glad i å rette det, men med denne krølltangen så synes jeg det ble skikkelig fint, så nå liker jeg det myye bedre :):) Krølltangen er fra babyliss, kjøpt på Lefdal, anbefaler den til nybegynnere som meg, hehe 

NAMM

Noe som er godt etter trening, eller bare generelt, er fruktsalat! Det er SÅ godt, og ikke minst sunt! Og toppen av det hele - man blir mett:) Dette er det jeg brukte, og det smakte knallgodt;

En klase med steinfrie druer

En halv appelsin og et halvt eple

Dobbel 0 % med blåbærsmak (denne smaker supergodt!!)

Så blander du alt

Og vips så er det ferdig! Supergodt og superenkelt., namm! I tillegg er det godt med banan, pære, ananas osv. Ta det du vil, og nyt :-)

Repeat

 

Elsker disse to sangene! Gleder meg til albumene (Red og Take me home) kommer på spotify! OG, gjett hvem som skal på one direction konsert??? JEG!!!! gleder meg vilt mye 

Likte du sangene? Skal du på 1D-konsert? :-)

don't you worry

Up on the hill, across the blue lake,
That's where I had my first heartbreak
I still remember how it all changed


elsker denne sangen, går på repeat hele tiden. Liker både denne, og orginalversjonen like godt!


live while we're young

pocket full of sunshine

Sett på 720p, da blir kvaliteten litt bedre :-) hihi, digger den!!

I need that one thing, and you got that one thing

 

åååh, jeg er forelsket  (har vel egentlig vært det en stund hehe).... Gleder meg til de kommer til norge!!! 


..... nå er det helg, og det skal bli så sinnsykt deilig! Har hatt 3 tentamner denne uka + 3 innleveringer, så nå skal jeg ta en (nesten) velfortjent helg, men først skal jeg dra på Spenst og trene :))


GOD HELG!

what makes you beautiful

annbefaling

Jeg har lyst til å annbefale en side til dere. Jeg fant siden ved at bloggeren Annelise fortalte om den. Siden passer veldig godt til mote-glade jenter, så hvis du er en mote-glad jente, så kommer du til å elske siden (det gjør jeg). Det er en side der du har en "butikk", hvor du har valgt klær som favoritter av andre designere. Det er utrolig mye klær der inne, og det som er meningen er å finne sin egen stil. Siden er veldig lett å forstå. Selv er jeg ikke "proff" og kan ikke alt, men det er ikke noe i veien for å spørre meg. Siden er; http://www.boutiques.com/ Kos dere!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

# Har du bountiques?
# Lyst til å prøve ut siden?

BLOGG ANNBEFALING

Jeg tenkte at jeg skulle annbefale dere tre søte sider som jeg synes er veldig koselig å lese. So, here we go;

 

Catch a falling star

Image and video hosting by TinyPic
Fant den på tirsdag, så har ikke lest den så lenge. Men, jeg har jo lest til side 41 og det er mange søte bilder om alt! Kan vel si at noen av weheartit-bildene kommer herifra.

 

Lissis

Image and video hosting by TinyPic
Store-stesøstra til Linnea (linniiie.com). Hun forteller om alle slags store sukkersøte ting til småe gleder i hverdagen. Hun skriver om hvorfor kjærlighet er så vakkert, men også om sorgen den lager. Alt er vakkert og fint ved denne bloggen, elsker den, spesielt måten hun skriver på.

 

Happy things

Image and video hosting by TinyPic
Kjempe søt blogg som legger ut masse fine bilder, noen animasjoner, sanger og videoer. Aaah, kan sitte å bla i evigheter. Gråter, smiler og ler for meg selv om hverandre. Det kommer også tekster på bilder som kan bety så mye. Alt handler i ett om å være blid og fornøyd med livet!

- Leser du noen av disse?
- Har du en fin blogg å annbefale meg?

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
gratisdesign av Tonjemt
hits