Tilbake

Heihei! Trodde jeg aldri skulle si det, men jeg er tilbake :-) Hadde egentlig gitt opp bloggen, men så kom jeg på en idé! Fremover nå vil jeg blogge om trening og kosthold, rett og slett for min egen del. Ønsker å holde meg motivert ved å legge ut bilder, enkle oppskrifter osv. Da har jeg alt på ett sted. Kommer forresten bare til å blogge når jeg har lyst :-)

Håper dere liker idéen og blir inspirert! 

Siden sist så har det jo skjedd veldig mye, har bestått eksamen, ferdig med 13 års skolegang, vært på 1D og JB konsert, vært russ, vært i Tyrkia med bestevenninna mi, jobbet også har jeg kjøpt meg mac, wii! 

Forresten, i går var vi en tur i sverige, så da kjøpte jeg meg treningstøy (som jeg viser senere), beskyttelse til macen og ny supersmart lader til telefonen, måtte bare vise dere Da håper jeg dere likte idéen og vil følge meg videre :-)

nytt design

Før:

Etter:
Hva synes du?:) selv er jeg kjempefornøyd, det nye er så fint til å være gratisdesign!

Nytt design #4

Nå har jeg skaffet meg et nytt design, er det ikke fint? Den kattepusen er såå søt, så jeg må ha den inntil videre.. hihi:):):) Kanskje blogglysten også kommer snart? hahaha 

 

Image and video hosting by TinyPic

det er så rart med blogg.no sitt nye design!! dere er vel kanskje vant til det..

 

Søtt

:)))

Nytt design #3

Før:

Image and video hosting by TinyPic

 

Nå:

Image and video hosting by TinyPic

 

Hva synes dere? Hvem likte du best? :)

endret designet

Hei :)

Nå har jeg endret designet mitt igjen, haha, ble så lei av det gamle siden det ikke hadde sidemeny, så da måtte jeg bare "lage" nytt! Det er gratis-design, bare at jeg har endret farge og header, flinke meg.. 

Gjorde det forresten i spansktimen, det forteller litt om hvor streng lærer vi har.... Bilde fra hvor morsom spansken var;


KJEMPE MORSOM!!!!
 

Veeel, her er et før og etter bilde av designet;

før;

 

Image and video hosting by TinyPic

Etter;

Image and video hosting by TinyPic

 

Hva synes du om det nye designet? 

 

Nytt design

Nå har jeg endret farger og header, ellers er designet litt likt som det forrige. Hva synes du? Selv synes jeg det ble bedre og mer sommerlig!

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
gratisdesign av Tonjemt
hits