breakfastforrige uke

Her er noen bilder fra tirsdag og onsdag forrige uke når jeg var på campingen1. kos med jordebær og fløte 2. bra og hard treningsøkt før jeg dro nedover 3. fornøyd 4. godt med iskaldt vann etter trening 5. vann etter løping på campingen 6. blåbærsmoothie og nutrilettbar, nam 7. enkel og sunn frokost 8. kveldskos

I forrige uke hadde jeg fire gode treningsøkter, men tross dette så har jeg spist sunt på dagen, men usunt på kvelden :-( så, jeg har bestemt meg for at i morgen så skal slutte å spise godteri og bli flinkere til å ikke spise så mye usunt i løpet av dagen. Det er mandag, det betyr ny uke og nye muligheter? selvom jeg skal jobbe hver dag unntatt tirsdag.. :):)

god morgen

Nå drar jeg på jobb, håper dere får en fin dag :-)

16072013

Dro på trening litt sent i dag, og siden resten av svenskegodteri ble lunsj, så måtte jeg ha litt annen mat i magen før trening, så da ble det litt bær, youhurt og en halv bar, smakte veldig godt :)

I dag trente jeg kardio i 50 minutter og styrke i 20, en veldig bra økt, så håper at mesteparten av godteriet forsvant ut av kroppen, haha! Veldig fornøyd etter dagens treningsøkt, og veldig sliten..

Når jeg kom hjem så lagde jeg meg wok til middag, det smakte himmelsk! Litt flaut å si, men det var første gang jeg lagde det, haha. Det var jo så enkelt! Delte opp gulerot, blomkål og mini-mais, surret det i panna med stekt kylling og lagde nudler ved siden av som jeg blandet med etterpå. NAM, dette skal jeg garantert lage flere ganger! I morgen skal jeg jobbe, trene og dra en tur ned på campingen siden jeg har fri frem til fredag :-) Satser på fint vær!

 

den siste tiden

morsdag - dugnad - mat - sol - trening - fastelaven - sverietur med beste - mat (igjen), nam. 

Noen bilder fra den siste tiden. Er jo alltid dårlg til å blogge, så greit med litt oppsummering innimellom. Forresten, den drikken på det siste bilde må dere smake, kjempe enkel oppskrift! Det vi tok var ca en halv vannmelon og ananasjuice, smaker godt + får en kjempefin farge, også burde dere ta isbiter i (det glemte vi)... Da blir den nok knaskende-god! :-D

little things

Jeg tenkte å vise dere en liten, koselig ting, hehe. Det eneste du trenger er en tom krukke eller en boks + penn og ark. Det du gjør er at du skriver små notater eller hendelser som har skjedd i løpet av året, bretter de sammen og legger det i krukka. Disse notatene/hendelsene skal være noe du føler er verdt å huske og som du smiler av å tenke på. Det kan være store eller små opplevelser. Mot slutten av året så åpner du krukka, og da sitter du igjen med mange fine og gode minner :)forrige uke

I dag er det mandag som betyr ny uke og nye muligheter 

Føler at jeg har blitt "smittet" av Fotballfrue siden hun er så glad i mandager.. Det er jo egentlig mye bedre enn å grue seg. Selvfølgelig er jeg glad i helga, skolefri og mulighet for å sove lenge, men det er også deilig å ha muligheten for å sette seg nye mål for hver uke :-) 

Uansett, forrige uke gikk så fort! Jeg var opptatt med noe hver dag, trening, jobb, skole, og på tirsdagskvelden var vi en tur til Oslo med noen fra trinnet, og det var så koselig! Vi spiste på Fridays og så på teater senere :) Jeg må også skryte litt, for hver dag i hele forrige uke så trente jeg før skolen startet, og to av dagene var jeg på spinning!! Er litt stolt over at jeg klarte det! I tillegg var det også veldig deilig! Var på spinning i dag også kl 06.30, så deilig å være ferdig med det, selvom jeg skal på håndballtrening senere i dag da.. :) så, 2013 = et sunt og bedre liv!

Ha en fin kveld videre!

2012

.......... godt oppramset via musikk! Gøy å høre sangene igjen! :) 

"første" skoledag

I dag var det første skoledag etter juleferien, og det var helt forferdelig.. Vil ha mer fri, er allerede lei av skolen.. Og toppen av det hele så har jeg religionsprøve i morgen! Jeg klarer ikke å konsentrere meg.. Så nå sitter jeg og (prøver) å lese, har tent lys for å ha det litt koselig rundt meg mens jeg leser, hehe. Men nå må jeg tilbake til pugginga! SnakkesNyttårsforsetter

  • Ikke spise godteri på et halvt år
  • Bare drikke brus i helgene, altså - ikke i uka!
  • Fortsette å trene like mye som jeg gjør (4-5 ganger i uka)
  • Bli mer selvsikker, og ikke være så bekymret og usikker
  • Jobbe bra på skolen det siste halvåret! Er jo snart ferdig med vgs..
  • Ha et fantastisk år med mange fine opplevelser 

 

Haha, jeg har ganske standare nyttårsforsett, men denne gangen har jeg virkelig lyst til å klare det. Føler meg motivert nok til å klare det også! :-)Har du noen nyttårsforsetter? Noen like som jeg har?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
gratisdesign av Tonjemt
hits