krølltang

For en stund siden (før jul) så kjøpte jeg meg en krølltang som jeg sa at jeg skulle vise dere, men det har jeg helt glemt.. Så siden det ikke skjer noe i spennende i livet mitt, så kan jeg vise den nå :-) hehe, sånn er den da:fra første gangen jeg prøvde den, to forskjellige krøller på hver sin side (flott bilde)Dette er fra julaften. Her lagde jeg ikke så tydelige krøller, men mer bølger i håret. Synes det ble veldig fint :)

Jeg pleier aldri å krølle håret siden jeg har så tykt hår, er mer glad i å rette det, men med denne krølltangen så synes jeg det ble skikkelig fint, så nå liker jeg det myye bedre :):) Krølltangen er fra babyliss, kjøpt på Lefdal, anbefaler den til nybegynnere som meg, hehe 

NAMM

Noe som er godt etter trening, eller bare generelt, er fruktsalat! Det er SÅ godt, og ikke minst sunt! Og toppen av det hele - man blir mett:) Dette er det jeg brukte, og det smakte knallgodt;

En klase med steinfrie druer

En halv appelsin og et halvt eple

Dobbel 0 % med blåbærsmak (denne smaker supergodt!!)

Så blander du alt

Og vips så er det ferdig! Supergodt og superenkelt., namm! I tillegg er det godt med banan, pære, ananas osv. Ta det du vil, og nyt :-)

forrige uke

I dag er det mandag som betyr ny uke og nye muligheter 

Føler at jeg har blitt "smittet" av Fotballfrue siden hun er så glad i mandager.. Det er jo egentlig mye bedre enn å grue seg. Selvfølgelig er jeg glad i helga, skolefri og mulighet for å sove lenge, men det er også deilig å ha muligheten for å sette seg nye mål for hver uke :-) 

Uansett, forrige uke gikk så fort! Jeg var opptatt med noe hver dag, trening, jobb, skole, og på tirsdagskvelden var vi en tur til Oslo med noen fra trinnet, og det var så koselig! Vi spiste på Fridays og så på teater senere :) Jeg må også skryte litt, for hver dag i hele forrige uke så trente jeg før skolen startet, og to av dagene var jeg på spinning!! Er litt stolt over at jeg klarte det! I tillegg var det også veldig deilig! Var på spinning i dag også kl 06.30, så deilig å være ferdig med det, selvom jeg skal på håndballtrening senere i dag da.. :) så, 2013 = et sunt og bedre liv!

Ha en fin kveld videre!

2012

.......... godt oppramset via musikk! Gøy å høre sangene igjen! :) 

"første" skoledag

I dag var det første skoledag etter juleferien, og det var helt forferdelig.. Vil ha mer fri, er allerede lei av skolen.. Og toppen av det hele så har jeg religionsprøve i morgen! Jeg klarer ikke å konsentrere meg.. Så nå sitter jeg og (prøver) å lese, har tent lys for å ha det litt koselig rundt meg mens jeg leser, hehe. Men nå må jeg tilbake til pugginga! SnakkesNyttårsforsetter

  • Ikke spise godteri på et halvt år
  • Bare drikke brus i helgene, altså - ikke i uka!
  • Fortsette å trene like mye som jeg gjør (4-5 ganger i uka)
  • Bli mer selvsikker, og ikke være så bekymret og usikker
  • Jobbe bra på skolen det siste halvåret! Er jo snart ferdig med vgs..
  • Ha et fantastisk år med mange fine opplevelser 

 

Haha, jeg har ganske standare nyttårsforsett, men denne gangen har jeg virkelig lyst til å klare det. Føler meg motivert nok til å klare det også! :-)Har du noen nyttårsforsetter? Noen like som jeg har?

2013

Godt nyttår!!!

Hadde dere det koselig igår? det hadde jeg:) var hos min bestevenninne Stine, og det var veldig koselig! Spiste bl.a. alt for god mat.... Ulempen med kvelden var at vi ikke så noe fyrverkeri, det var for tåkete.... Eller, vi så våres egne - heldigvis, også hadde vi selvfølgelig stjerneskudd, bare jeg som synes at det er så fint? hihi :):):)

Stine og meg

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
gratisdesign av Tonjemt
hits