breakfasthealthy lunch

100g. havregryn, 1 dl mager kesam, 3 egg, 0.5 dl vann, bakepulver, søtningsmiddel

+ varme bringebær/jordbær på toppen

forrige uke

Her er noen bilder fra tirsdag og onsdag forrige uke når jeg var på campingen1. kos med jordebær og fløte 2. bra og hard treningsøkt før jeg dro nedover 3. fornøyd 4. godt med iskaldt vann etter trening 5. vann etter løping på campingen 6. blåbærsmoothie og nutrilettbar, nam 7. enkel og sunn frokost 8. kveldskos

I forrige uke hadde jeg fire gode treningsøkter, men tross dette så har jeg spist sunt på dagen, men usunt på kvelden :-( så, jeg har bestemt meg for at i morgen så skal slutte å spise godteri og bli flinkere til å ikke spise så mye usunt i løpet av dagen. Det er mandag, det betyr ny uke og nye muligheter? selvom jeg skal jobbe hver dag unntatt tirsdag.. :):)

nytt treningstøy

tskjorte og genser fra Nike

Løpeshorts fra Nike og SOCtskjorte og shorts fra Adidas

god morgen

Nå drar jeg på jobb, håper dere får en fin dag :-)

16072013

Dro på trening litt sent i dag, og siden resten av svenskegodteri ble lunsj, så måtte jeg ha litt annen mat i magen før trening, så da ble det litt bær, youhurt og en halv bar, smakte veldig godt :)

I dag trente jeg kardio i 50 minutter og styrke i 20, en veldig bra økt, så håper at mesteparten av godteriet forsvant ut av kroppen, haha! Veldig fornøyd etter dagens treningsøkt, og veldig sliten..

Når jeg kom hjem så lagde jeg meg wok til middag, det smakte himmelsk! Litt flaut å si, men det var første gang jeg lagde det, haha. Det var jo så enkelt! Delte opp gulerot, blomkål og mini-mais, surret det i panna med stekt kylling og lagde nudler ved siden av som jeg blandet med etterpå. NAM, dette skal jeg garantert lage flere ganger! I morgen skal jeg jobbe, trene og dra en tur ned på campingen siden jeg har fri frem til fredag :-) Satser på fint vær!

 

Tilbake

Heihei! Trodde jeg aldri skulle si det, men jeg er tilbake :-) Hadde egentlig gitt opp bloggen, men så kom jeg på en idé! Fremover nå vil jeg blogge om trening og kosthold, rett og slett for min egen del. Ønsker å holde meg motivert ved å legge ut bilder, enkle oppskrifter osv. Da har jeg alt på ett sted. Kommer forresten bare til å blogge når jeg har lyst :-)

Håper dere liker idéen og blir inspirert! 

Siden sist så har det jo skjedd veldig mye, har bestått eksamen, ferdig med 13 års skolegang, vært på 1D og JB konsert, vært russ, vært i Tyrkia med bestevenninna mi, jobbet også har jeg kjøpt meg mac, wii! 

Forresten, i går var vi en tur i sverige, så da kjøpte jeg meg treningstøy (som jeg viser senere), beskyttelse til macen og ny supersmart lader til telefonen, måtte bare vise dere Da håper jeg dere likte idéen og vil følge meg videre :-)

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
gratisdesign av Tonjemt
hits