Enkelt, men fint

Nå sitter jeg og leser på religionsprøve som vi har til fredag. Skal som sagt jobbe imorgen så får ikke lest noe da.. Senere i kveld skal jeg pakke, og kanskje dra en tur for å ta sol, men jeg har ikke bestemt meg enda, hahaha...

Hva synes du om bildene? Hva gjør du nå? 

dagens antrekkjakke og skjerf cubus skjorte ginatricot bukse bikbok

Beklager for at jeg ikke blogget noe igår.. Var så sliten etter en lang skoledag, jeg skrev stil i fire timer og etter det hadde jeg muntlig prøve..  Og nå må jeg lese på religion, vi har prøve til fredag, vi får 63 (!!) spørsmål, men heldigvis så er alt avkrysning på itslearning :):) må begynne å lese i god tid, skal også jobbe dagen før, så ehh.. dette kan bli spennende!

gårsdagen + avtalebok

Heihei, og god søndagsmorgen!

I går kveld så var jeg på kino med Tonje, vi så Tina og Bettina, haha, skikkelig teit film rett og slett, men den var morsom da :) vi tapte forresten håndballkampen, jaja, det er egentlig kamp i dag også, men siden jeg skal på jobb senere ikveld så rekker jeg ikke det.. 

På fredagen fikk jeg forresten en pakke i posten! Jeg bestilte "personlig almanakk" i forrige uke, og nå har den endelig kommet ♥ den er kjempefin, er så fornøyd! Slik ser den da ut:


Måtte jo vise dere innholdet også, hehe... 

Ikke sant den er fin? hehe :):):) Har du sett "tina og bettina"?

good morning

God morgen!

Nå har jeg nettopp spist en kjempegod frokost, og sitter nå godt plassert i sofaen med verdens beste pledd rundt meg! Idag skal jeg slappe av, se litt på PLL, øve litt på prøve og spille håndballkamp. Har ikke lagt noen planer idag, så vi får se hva jeg ender opp med å gjøre i kveld!:)

Hva skal du idag?

 

nytt design

Før:

Etter:
Hva synes du?:) selv er jeg kjempefornøyd, det nye er så fint til å være gratisdesign!

live while we're young

autumn


dumme ledning og kornete bilder.. 

Hva synes  du om bildene? Er ikke fargene fine på høsten?

fint

Åååh, jeg elsker sånne bilder! Har forresten lagt collaget selv :):) love 

digg lunsj

Onsdager er så sykt digge, starter sent og slutter tidlig (pga en slakk lærer). Så nå har jeg vært hjemme enstund. Hadde også bilen idag, så da tok jeg meg en tur innom butikken for å kjøpe meg en digg lunsj :-) 

Jeg har vært syk, så jeg var borte fra skolen på mandag og tirsdag. Er fortsatt litt dårlig, har vondt i hodet og blir fort sliten osv.. Så nå gruer jeg meg til å øve på prøve, har prøve i morgen og på fredag..... æsj. 

ble du sulten? hehehe

Jeg lever enda

Hello :)

Nå er det lenge siden sist, hahaha! Trudde alle hadde glemt bloggen min, men kan se på statistikken at noen (veldig) få er innom og kikker... Litt morsomt :) Noen ganger så får jeg plustelig blogglyst, som nå, men to dager senere så er den borte.. Men jeg lever fordet!

Nå er sommeren over, og høsten har kommet (som dere sikkert har merket, hehe)... Synes det er trist at sommeren er over, for jeg elsker sol, men det gjør egentlig ikke så mye for denne sommeren har bare vært dritt siden det har ikke vært noe fint vær og jeg har jobbet hele tiden... Men jeg skal til tyrkia i høstferien, så da blir det sol og varme! Gleder meg masse ♥ det skal bli deilig!!

 


Visste ikke hvordan bilder jeg skulle laste opp, haha, så da ble det disse to gamle fra campingen..

Skal du noe spesielt i høstferien? :-)

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
gratisdesign av Tonjemt
hits